Saradnja s Bibliotekom šabačkom, novembar 2017, Šabac

Od 3. novembra, svaki petak od 17h u Dečjoj čitaonici u Aneksu Biblioteke šabačke biće rezervisan za druženje osnovaca sa predavačima naše škole. Kreativna saradnja s Bibliotekom, započeta pre tri godine, nastavlja se novim programom Библиоworld, волим books и учим English

Radionice ćemo prilagođavati uzrastu, a namenjena je predškolcima, mlađim i starijim osnovcima. Sva zainteresovana deca mogu da se prijave na Dečjem odeljenju Biblioteke i u Premieru.

Bogatstvo oba jezika će zajedničkim snagama, bibliotekari i predavači stranih jezika, dočarati polaznicima kroz tri tematske celine. Na maštovite načine biće oživljene tradicionalne bajke na engleskom jeziku kroz celinu Fairy Tales. ovim programom deca će moći da se upoznaju i sa obeležavanjem praznika kroz segment Holidays around the world, a jezičke nedoumice će im biti rešene kroz deo Do you speak Serbian?

Lajt motiv ovogodišnjih radionica biće Lepo ponašanje, odnosno Bucket Filling, negovaće se drugarstvo, svest o potrebi pomaganja i razvijanje empatije, kroz odgovarajuće primere i knjige. Uzajamnost, nadgradnja, razmena ideja i znanja je ideja ovog zajedničkog programa, kroz koji ćemo negovati ljubav prema knjigama i sa zadovoljstvom učiti engleski jezik.